Excellence Weddings & Events

Wie we zijn...

Iedereen die al eens een etentje of een feest georganiseerd heeft, weet hoeveel aandacht en werk het plannen, organiseren, afstemmen e.d. vergt: vooral als u uw gasten wilt verwennen en enkel genoegen neemt met perfectie. De organisatie van een droomhuwelijk is zelfs een nog grotere uitdaging!

Welkom bij het feest, geregeld door Geraldine Bontemps!

Geraldine Bontemps van Excellence Weddings & Events uit Dilbeek heeft bij de organisatie van haar eigen huwelijk begrepen hoe je best de zaken aanpakt! Omdat organiseren haar op het lijf geschreven is, wist inmiddels "mevrouw" al gauw welke richting ze professioneel wou inslaan. Ze doet haar werk dan ook met hart en ziel, met pit en passie!

Weddingplanning, events &

ceremonies

Geraldine Bontemps heeft in de loop der jaren cursussen & workshops rond weddingplanning, organisatie van evenementen en ceremonies gevolgd, die haar de fijnste knepen van het vak leerden. Ze is op zoek gegaan naar de beste leveranciers, om mee samen te werken, zodat ze garant kan staan voor topkwaliteit. Enkel zo bezorgt zij U een onvergetelijk (huwelijks)feest!

Uit deze ervaringen is Excellence Weddings & Events ontstaan. Geraldine heeft maar één doel voor ogen: het perfecte huwelijk voor haar klanten organiseren!

Geraldine staat u graag te woord en heeft een luisterend oor voor specifieke wensen en/of noden

Foto's door PhotoGraus en Mijntrouwfoto.be