Ceremoniemeester

Als ceremoniemeester begeleidt Excellence Weddings je bij het officiële gedeelte van het huwelijk: we staan jullie bij in het gemeentehuis en in de kerk. Jullie genieten van deze unieke dag, want de ceremoniemeester ontvangt de suite, zet iedereen in de juiste volgwagen en laat iedereen in de juiste volgorde binnengaan, in gemeentehuis en kerk. Onze ceremoniemeester houdt alles in de gaten en zorgt dat alles op wieltjes loopt. Het wordt een geslaagd huwelijk!

Ervaren ceremoniemeester maakt van je huwelijk een feest!

Na de officiële ceremonie begeleiden we de jonggetrouwden, vrienden en familie in stijl tot aan de locatie voor de receptie. Maak van je huwelijk een écht feest, door te opteren voor een ervaren ceremoniemeester met klasse

Ceremoniespreker / Storyteller

Ook voor een op maat gemaakte persoonlijke ceremonie kan u ons inhuren.  Geraldine komt de ceremonie voordragen op de door u gekozen locatie.  We werken samen met jullie gastprekers (ouders, getuigen, vrienden, familie,...) een mooie en persoonlijke ceremonie uit, geheel met het uitwisselen van de ringen en het uitspreken van de trouwgeloften.  We maken er een onvergetelijke ervaring van!

Kennismakingsgesprek / Ceremoniemeester of Storyteller inhuren

Voor bijkomende vragen m.b.t. de ceremoniemeester of storyteller voor je huwelijk of indien u graag een afspraak wenst te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, kan u ons steeds contacteren. We staan u graag te woord!