Uw feest
ons vak

Weddingplanner van a tot z

U en uw partner hebben beide een drukbezette agenda en hierdoor weinig tijd om uw huwelijk te organiseren? Toch wilt u graag dat uw huwelijk piekfijn georganiseerd is?

Meer info

Weddingplanner voor 1 dag

U organiseert uw huwelijksdag en uw weddingplanner leidt alles in goede banen. De organisatie was fijn, maar op uw huwelijksdag wilt u onbezorgd genieten. Dat kan!

Meer info

Ceremoniemeester

We begeleiden jullie bij het officiële gedeelte van jullie huwelijk en staan jullie bij in het gemeentehuis en de kerk. We ontvangen de suite en begeleiden uw gasten.

Meer info

Partyplanner

Excellence Weddings doet meer dan huwelijken. U kunt ook een beroep op ons doen voor de organisatie van uw familiefeest, bedrijfsevent...

Meer info

Afscheidsspreker

Afscheid nemen van een geliefde is moeilijk. Wij zorgen voor een persoonlijk afscheid

Meer info

Wedding coach

U wenst advies van een profesional? Wij helpen u graag op de juiste weg!

Meer info

Uw feest, ons vak!

Wanneer u een feest geeft wilt u dat het piekfijn in orde is. En als het even kan, wilt u er zelf ook van kunnen genieten. Excellence Weddings plant en organiseert niet alleen huwelijksfeesten, maar treedt ook op als ceremoniemeester en organiseert bedrijfsevents, familiefeesten...

Ontdek alle mogelijkheden

Over ons

De organisatie van een huwelijk
is een grote uitdaging!

Contacteer ons

Wie Zijn We?

Iedereen die al eens een etentje of een feest georganiseerd heeft, weet hoeveel werk hierin kruipt, vooral als je je gasten wil verwennen en enkel met perfectie genoegen neemt.

De organisatie van een huwelijk is een nog grotere uitdaging!

Lees meer over Excellence Weddings