Weddingplanner van A tot Z

Trouwplannen, maar met een volle agenda te weinig tijd om zelf jullie huwelijk te organiseren? Laat dit huzarenstukje dan maar over aan de weddingplanner! Zo kunnen jullie als getrouwd koppel in spé alle vrije tijd lekker ontspannen én met mekaar doorbrengen. Excellence Weddings neemt graag alle stress weg. Onze excellente wedding planners zorgen voor de planning en organisatie van jullie fantastisch huwelijksfeest!

Eigen insteek m.b.t. je huwelijksfeest...

U weet heel goed wat u wil of heeft al leuke ideetjes voor je huwelijksfeest? Wij gaan er met plezier mee aan de slag!

Excellence Weddings & Events uit Dilbeek neemt met graagte de hele planning van het huwelijk van u over: Geraldine Bontemps bespreekt samen met u alle mogelijkheden ... volgens uw stijl, smaak en budget.

Uitbesteden van al uw wensen? Weddingplanner inhuren!

Excellence Weddings & Events gaat op zoek naar de perfecte locatie, laat uitnodigingen maken, zorgt voor gepaste decoratie, vervoer, verblijf, cadeautjes voor de gasten ... kortom: de weddingplanner regelt je huwelijk van A tot Z!

Je huwelijk plannen in overleg

Als organisator / weddingplanner nemen wij uiteraard geen beslissingen zonder eerst met u te overleggen. We beheren de contacten en contracten met de leveranciers en houden uw budget scherp in de gaten. We staan altijd voor u klaar, tijdens de voorbereidingen én op de huwelijksdag zelf.

De huwelijksdag

Op uw huwelijksdag zijn we vanzelfsprekend van ’s morgens aanwezig en we blijven tot uw laatste gast naar huis en alles opgeruimd is.


Kennismakingsgesprek weddingplanner inhuren

Voor bijkomende vragen inzake de weddingplanner diensten of indien u graag een afspraak wenst te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, kan u ons steeds contacteren. We staan u graag te woord!


Foto's: Ivo Popov Photography & Lux Visual Storytellers