Weddingplanner voor 1 dag

U organiseert zelf uw huwelijk en Excellence Weddings & Events begeleidt als weddingplanner voor 1 dag het verloop van je huwelijk op de grote dag zodat alles in goede banen loopt.

U heeft genoten van de voorbereidingen die u getroffen heeft voor uw huwelijksdag. Maar nu de grote dag nadert, wilt u de coƶrdinatie van de huwelijksdag uit handen geven aan een professionele weddingplanner. Op uw huwelijksdag moet u ten volle kunnen genieten van elkaar, uw feest en uw gasten, zonder te moeten stilstaan bij alles wat er nog bij komt kijken.

Taken uit handen geven? Weddingplanner inhuren!

Excellence Weddings & Events neemt alle taken op zich en zorgt ervoor dat u zich nergens over hoeft te bekommeren! Samen stellen we vooraf een draaiboek op, waarin het verloop van de huwelijksdag tot in de puntjes uitgeschreven staat. Zo kan uw weddingplanner de ceremonie en het feest in goede banen leiden. Jullie mogen dan de hele dag gewoon genieten!

Excellence Weddings & Events zal vooraf de locatie en alle betrokken partijen contacteren om de gemaakte afspraken te controleren en te bevestigen. Het draaiboek wordt ook aan de leveranciers gegeven zodat ook zij perfect weten wat er van hen verwacht wordt.

Excellence Weddings: uw centrale aanspreekpunt

De dag van het huwelijk is Excellence Wedding als "weddingplanner voor 1 dag" het centrale aanspreekpunt voor alle betrokken partijen: locatie, leveranciers, familie, vrienden en natuurlijk vooral van jullie.

We houden de timing bij en zorgen dat iedereen overal op tijd aanwezig is. We helpen waar nodig, lossen eventuele probleempjes op, zorgen voor de ontvangst van de gasten en hun geschenken. We zorgen dat iedere gast aan de juiste tafel plaats neemt, ... en nog zo veel meer.

Ervaren weddingplanner die van aanpakken weet!

Als ervaren weddingplanners staan wij garant voor een gepersonaliseerde aanpak! Wij werken graag mee aan jullie perfecte huwelijksdag!


Kennismakingsgesprek weddingplanner voor 1 dag?

Voor bijkomende vragen inzake de diensten van de weddingplanner voor 1 dag of indien u graag een afspraak wenst te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, kan u ons steeds contacteren. We staan u graag te woord!


Foto's: Lux Visual Storytellers